🇫🇮 Taiteeni jakamisesta

Ohjeet netistä löytämäsi taiteeni jakamiseen ja käyttöön *

 

Yksityishenkilöt saavat jakaa taidettani! Minusta on hauska jakaa työtäni muiden kanssa, joten kiitos että autat siinä! Sosiaalisessa mediassa jakaminen on taiteilijoille ja muille luovan alan ammattilaisille keino saada työnsä uusien silmien eteen ja saada uusia faneja. Jakosi on hieno tuen osoitus työlleni!

Miten jakaa taiteilijan työ reilulla tavalla: Tägää aina tekijä itse kuvaan. Jos jaat työtäni Instagramissa, mainitse kuvatekstissä @forestlikefairytale – jos taas jaat sitä Facebookissa, mainitse Saara Alhopuro – Art & Photography.  Älä koskaan editoi kenenkään toisen työtä (esimerkiksi leikkaamalla reunasta pois nimi tai vesileima, muuttamalla värejä, lisäämällä filtteri, piirtämällä päälle, jne.)

Brändit saavat jakaa työtäni, jos: jaon tarkoituksena on esitellä työtäni (esimerkiksi tyyliin “me rakastamme tätä”), ja ensimmäisillä kahdella rivillä mainitaan tekijä, reilulla tavalla, niin että seuraajilla on mahdollisuus löytää minut.

Brändit eivät saa jakaa työtäni, jos: työtäni on editoitu, julkaisussa viitataan yhteistyöhön kanssani, julkaisussa mainitaan myynti tai tarjous, tai jos kuvatekstissä on minkäänlaista brändin markkinointia. Jos et ole varma, kysy ensin!

* muokattu taiteilijoiden@AdamJK ja @jill_bliss ohjeista.